nedeľa 4. augusta 2013

Ako sa starať o vlasy v lete:)

Ahojte:) Rozhodla som sa, že Vám urobím príspevok o vlasochv lete,teda môžno skôr ako sa one starať v lete a aké prípravky používať.
Nie len pokožka,ale aj vlasy potrebujú ochranu pred slnkom.V lete sú vlasy bledšie lebo ich farbu "vyťahá" slnko. Tiež sa dosť štiepia končeky vlasov a vlasy sú oslabené,preto by sme im v lete mali dodávať viac výživy.
Dobré su spreje, ktoré zabraňujú UV žiareniu.Nastriekate si ho na vlasy pred tým ako idete na slnko, či už sa opaloovať,kúpať, alebo len tak von. Zabráni prenikaniu UV lúčov na vlasy,takže vlasy nebudú až tak oslabené.

Na výživu vlasov v lete existujú rôzne masky,kondicinéry a šampóny. Najlepšie je keď si vyberete na leto šampón proti lámavosti vlasov, alebo šampón s argánovým olejom.
Babská rada nad zlato! Stará dobrá a účinná medicína je, že do vášho bežného šampónu na vlasy prilejete kúsok olivového oleja, ktorý vaše vlasy vyživí a dodá im lesk, ktorý v lete potrebujú:).


Tu som si pre vás pripravila malý zostrih 5 výrbkov, ktoré su vhodné na používanie v lete.
1.Tento sprej je určený pre farbené vlasy.Sprej pre žiarivú farbu vlasov obsahuje UV filtre,antioxydanty a kryštáliky, ktoré predlžujú životnosť farby na vlasoch pred slnkom. Nivea-stojí okolo 4eur:)
2.Obnovujúce nočné sérum od Nivei regeneruje vlasy cez noc,dodáva im potrebné živiny a obnovuje ich prirodzenú ochranu. Stojí okolo 5 eur
3.Vyživujúce sérum pre suché a lámavé vlasy,Advance Techniques Dry Rescue. Avon- cca 7 eur.
4.Neobio intezívna kúra na vlasy s výťažkom marhuľového oleja a olív,dodá vlasom pružnosť.Bior-9,50:)
5.Okamžitý kondicióner v spreji od Syossu hĺbkovo vyživuje a hydratuje vlasy. Stojí 4,60:)

V drogériach nájdete takýchto produktov 10tky. Od rôznych značiek,rôzne ceny. Toto boli výrobky lacnejšie. Tu je jeden proodukt z drahšej kozmetiky:)

1.Sprej Brume Jour Protecrice sa ľahko aplikuje na vlasy a chráni pred UV lúčmi. Zároveň pôsobí proti krepovitosti vlasov a tiež im dodáva lesk. Pre častý pobyt vo vde je ako stvorený krém na vlasy Aqua-Seal, ktorý je vodeodolný, chráni proti slnku a zadržuje potrebnú vodu vnútri vo vlasoch:) Kérastase-25eur.




















Tak toto bola malá ukážka produktov pre vaše vlasy v lete. Aj keď už je polovička za nami myslím, že aj po lete sa hodí takýto príspevok aby ste naozaj svojim vlasom dodali výživu. Ak sa vám príspevok páčil a aj môj blog stante sa sledovateľmi:) Budem veľmi rada. Prajem Vám príjemný zvašok leta!:))

-Kelly





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára