pondelok 12. augusta 2013

Staronová aplikácia WHATSAPP :)

Ahojte baby:) Dnes som dostala úplnu "chuť" konečne dať zas nejaký ten príspevok. Ako prvé ma hneď napadlo ohodnotiť nejakú appku.Tak vám ohodnotím aplikáciu Whatsapp,ktorú veľmi vela z vás pozná.


Aplikácia WhatsApp je k dispozícii pre Iphone,BlackBerry,Android,Windows phone a Nokia. Táto appka vám umožní si posielať či už textové,alebo hlasové správy bez platenia SMS/MMS. Tiež sa dajú posielať obrázky. Funguje to v podstate ako Facebook Messenger,ale nemáte priateľov z facebooku,ale uložené telefónne čísla ako kontakty. Tiež si myslím,že je to podobné ako aplikácia Viber, ktorá je o trošku viac známa. Táto aplikácia je úplne zadarmo a preto odporúčam ju aspoň vyskúšať. Sú na ňu veľmi dobré odozvy. Ja sama vám ju môžem len odporučiť.

Výhody!:)
Ja osobne za výhodu považujem to,že keď niečo súrne potrebujem nenapíšem SMS ale správu cez WhatsApp.Kamarátovi/ke to blikne hore a hneď môže odpísať.Ďaľšia výhoda je úplne nezpočetné množstvo smajlíkov:D úplne od výmyslu sveta.Tiež sa dá nastaviť pozadie na ploche kde si píšete.

Nevýhody!:(
Za jedinú nevýhodu by som uviedla,že musíte mať internetové pripojenie. Ale pokiaĺ máte internet v mobile vám to je v podstate jedno.Myslím,že viac nevýhod ani nemá je to naozaj dobrá appka:)

Pár obrázkov ako vyzerá:)
Appka v mobile(ikonka).
Smajlici:) Toto su len tváričky v hornej lište vidíte kvetinky,zvonček,autíčko a pod. Každé to obsahuje ďalšie smajlíky:)
Tuvidíte vlastne úvodnú obrazovku keď sa prihlasujete do WhatsApp a už aj samotné chaty:)


Dúfam že sa Vám tento i keď malý príspevok páčil a pomohla som vám aspoň trošku.;)
-Kelly


















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára